Vecka, månad, år: när ska du erkänna din kärlek

Och ska jag göra det först.

Huruvida man ska vara den första som erkänner kärlek eller väntar på att din ska mogna för detta är en fråga som oroar tusentals tjejer.

När allt kommer omkring, när passioner rasar och du vill tillbringa varje minut med din älskade, känner vi oss inte hundra procent lyckliga utan brinnande bekännelser. Vi behöver löften, löften, försäkringar om att han inte kan leva en dag utan oss och garanterar naturligtvis att den bästa kvinnan i världen helt enkelt inte finns..

Tyvärr är killarnas hjärnor olika. Kom in även efter sex, han anser fortfarande att du är vänner och tänker inte alls på hur du kommer att möta ålderdomen.

Endast svagheter blir rädda

Psykologer säger att du inte ska vara rädd för att prata om kärlek. Och även om historien känner till många exempel, människor blev kär och till och med gifte sig under de första veckorna av dejting, kommer det att bli lite konstigt om du börjar prata om känslor direkt..

För det första, För att bli kär i en person måste du ta reda på inte bara hans positiva egenskaper, utan också bekanta dig med bristerna, se hur han beter sig bland vänner, hur han kommunicerar med sina föräldrar … Utför en ”provkörning” under gräl och några extrema situationer.

För det andra, om en tjej är den första som förklarar sin kärlek, kommer 80 procent av männen att hitta henne lättillgänglig och ointressant. Och som vi minns älskar män att uppnå och erövra.

Och för det tredje, var är garantin att killen inte kommer att betrakta ditt erkännande som en speciell form av tryck på honom? När allt kommer omkring är män nu mycket sårbara och rädda. De får panik vid synen av en kvinnas tandborste hemma, fruktar invasionen av deras personliga utrymme och skyddar svartsjukt deras frihet, som annonseras i modetidningar..

Därför är vårt råd att vänta minst en månad. Och om han inte tar initiativet och ändå inte drar hjärtan framför dina fönster, betyder det inte alls att han inte gillar dig. ”Jag älskar dig” i hans förståelse förknippas uteslutande med äktenskapet och säger det tanklöst, han vill inte.

Därför, om du upplever känslor och inte kan hålla dem i dig själv, erkänn det först. Naturligtvis kanske han inte gråter av lycka, utan hamnar i en dumhet, och ännu värre – var rädd och vill ”vara ensam.” Kanske känner han inte igen kärleken som ett villkor för förhållandet … Men om din själ kräver att prata om känslor, är det verkligen nödvändigt att förhindra det? Och sedan, om din bekännelse skrämmer killen, betyder det att han helt enkelt inte är redo för ett seriöst förhållande, han är rädd för skyldigheter och är bara en svag. Du drömde om just en sådan älskare?

Om du inte kan säga – skriv!

Om du är obekväm att prata om kärlek, använd den gamla beprövade SMS-metoden. I det här fallet behöver du inte se hans ansikte, förstenad av överraskning, och han kommer att ha tid att tänka över sitt svar, dricka valerian och ringa en vän. Enligt de senaste uppgifterna föredrar förresten de flesta män att kvinnor fattar ansvarsfulla beslut för dem. Så det är mycket möjligt att din gentleman kommer att bli oerhört glad om du djärvt tar ditt förhållande till en ny nivå. Fråga gärna även om du anses vara en kille och en tjej, ett par. För i världen finns det en enorm andel män som lyckas träffas, ha sex, prata om kärlek och till och med leva med en kvinna, men samtidigt anser sig vara fria. När allt kommer omkring diskuterade du och din pojkvän inte detta?

Mycket ofta deltar han i din kommunikation eller uppfattar den som ”en annan flickvän”. Därför är det bättre att ta reda på hans planer och känslor än att plåga dig själv med gissningar, tvivel och svartsjuka i många månader.

De modiga kommer att erövra haven

Det finns också helt fantastiska historier. En av mina bekanta gifte sig tack vare en anteckning.

En gång på ett kafé såg hon en man som hon gillade, plockade mod, skrev sitt telefonnummer på en servett och gav honom det. Han ringde nästa dag, och två månader senare meddelade de bröllopet. Nu har de två barn, en lycklig familj och ett gemensamt företag. Mannen påminner ofta om den händelsen och säger att han helt enkelt fängslades av sin framtida hustrus beslutsamhet. ”Hon kom bara upp och tog mig in i sitt liv!” han säger.

Förresten, mannen visade sig vara ganska rik och respektabel.

Samtidigt finns det en marinerande tjej i okunnighet och flera tvivel. Tro mig, om en kärleksförklaring inte inträffade efter ett års förhållande, kommer en sådan instans för alltid att vara ”inte redo”, ”inte säker”, med den slöser du bara tid och nerver.

I allmänhet, om känslorna är ömsesidiga och killen visar ett uppriktigt intresse för dig, kommer allt att visa sig och påverka av sig självt. Ett bra romantiskt ögonblick kommer att dyka upp, tulpaner plockas från blomsterbädden och champagne öppnas.

Intressant observation

Enligt undersökningar erkänner ungdomar mellan 18 och 28 år oftast sin kärlek efter 3-6 månaders förhållande. Under den här tiden lyckas de studera varandras vanor och egenskaper, förstå om de är bekväma tillsammans och de bygger en gemensam framtid. Naturligtvis talar vi om de par som är fast beslutna att fortsätta sin relation, sedan bo tillsammans och skapa en familj..