Tjejer, det visar sig, män väntar på vårt initiativ!

Det verkar som om allt är med dig: karismatisk, attraktiv och hårt arbetande och utbildad, men det är ändå omöjligt att bygga lyckliga relationer.

Vad är problemet? Vad är i vägen? Varför går det inte ihop? Kvinnans dag vet vem och hur det kan hjälpa dig att starta en familj och berättar var du hittar svar på dina till synes olösliga frågor.

Den 21 april ägde träningen ”5 ogifta män” rum i Chelyabinsk. Arrangör – tränare och psykolog Marina Karabanova. 5 ogifta män är något nytt! Och vad, de vill inte gifta sig eller inte våga? Eller vad?

Utbildningen avslöjade en av anledningarna som förhindrar skapandet av ett lyckligt gift par: kvinnor förstår inte män och män vill i sin tur inte förstå kvinnor – de blir förvirrade i kvinnors problem, eftersom kvinnors logik ibland liknar en labyrint.

Marina Karabanova, utbildningsarrangör, tränare:

”Det finns faktiskt en hel del män utan ett par. Deras huvudproblem är att de ibland inte förstår om de vill ha ett seriöst förhållande. Men en sak är säker – alla vill bli kär!

Det finns många romantiska män i Chelyabinsk, och det vore bra om kvinnor var mer känsliga när det gällde dem och mer benägna att inleda relationer. Och kvinnor förstår inte detta, förstår inte män och ”driver” dem ur relationer.

Om vi ​​inte förstår varandras psykologi: män är kvinnor och kvinnor män, då faller par ihop. Huvuduppgiften är att lära sig att ta hand om varandra och till relationer och i inget fall vara nervös.

Männen som kom till träningen – de är fantastiska, de är modiga! Och jag är glad att det här första problemet är av intresse för någon för första gången, för vanligtvis tvingas alla lösa det en efter en ”.

Och här är hjältarna, de fem ogifta djärva männen: Nikolai Ryabtsev, Anton Maksimov, Andrey Rychkov, Ilya Reznitsky, Artem Pisanov, Artur Zainullin. Sex bestämde sig för att delta i projektet! En affärsman och en militär, en administratör och en produktionsarbetare – så annorlunda, framgångsrik, karismatisk, väldigt trevlig, men … utan ett par.

I tre timmar analyserade de tillsammans med tränaren nyanserna i manligt och kvinnligt beteende: de argumenterade, skrattade när någon blev fångad i en lögn, upptäckte vanliga sanningar och funderade mycket på. Var kom du?

Vi kom fram till att vi måste studera psykologi för att höra och förstå varandra. Det är inte lätt, men utan det skapas ingen familj. Tre hjältar delar sina slutsatser, hemligheter, kunskap om moderna relationer mellan man och kvinna.

Andrey Rychkov, affärsman, 41 år:

”Jag har 20 års erfarenhet av att bo tillsammans växelvis med tre kvinnor bakom mig, men först efter träningen insåg jag att jag inte visste och inte förstod mycket om relationer. Det visar sig att många människor inte har någon erfarenhet av kommunikation med det motsatta könet, eller de bygger fel kommunikation. Och allt detta är ett stort socialt problem.!

Kvinnor är i princip okontrollerbara … Förresten har de samma åsikt om män! Solid könstrid! Men denna kamp måste ta slut, det är dags att lära sig förstå varandra.

Nu har jag lärt mig vad kvinnor behöver. Till exempel kommer du hem efter jobbet: trött, jag vill sova eller spendera lite tid, men din kvinna tillåter inte dig, du börjar argumentera, lösa förhållandet. Men du behöver inte göra det här. Du bör inte svara på aggression med aggression. Kram bara på henne, säg att du älskar henne och förklara att du verkligen behöver vara ensam eller bli distraherad med vänner..

För mig själv lärde jag mig hemligheten med ett lyckligt förhållande:

1. Var alltid dig själv.

2. Kommunicera med varandra, och istället för att argumentera är det bättre att prata fredligt med varandra.

3. Jag tror att en man under 30 inte behöver gifta sig. Här kommer 31 att knacka och sedan gifta sig! Vid 20 år är det önskvärt.

4. I inget fall ska ni ljuga för varandra! I mitt tidigare förhållande berodde många problem på bedrägeri. En person som ofta fuskar måste ha ett fenomenalt minne! Lögner förvandlas till besvikelse och sedan till hat. Bedrag därför inte varandra, och allt kommer att bli bra ”.

Nikolai Ryabtsev, flygvapenofficer, 43:

”Vi måste lära oss att kommunicera med varandra, att förstå vem vi är, inte att försöka göra om och utbilda på nytt, att respektera våra älskades personliga gränser.”.

Kvinnor – du vet, varje man kan och kan ändra sina vanor, men du måste veta hur man frågar en man korrekt om det.

Om en kvinna inte gillar någon manlig vana måste hon lugnt berätta för honom utan kritik och fördömande och be honom att inte göra det igen. Samtidigt är det nödvändigt att komma ihåg och förstå att omedelbart det önskade resultatet kanske inte fungerar, mannen kommer att upprepa igen vad du inte gillar. Förlåt honom för detta och bli inte förolämpad. Fråga igen utan att kritisera eller döma honom för att inte hålla sitt löfte. Beröm honom att han kom ihåg vad han en gång lovade dig, och då kommer mannen att ändra sin vana och kommer inte ens komma ihåg det igen ”.

Anton Maximov, chef, 31 år:

”För att hitta ett par och bygga ett förhållande måste du försöka mycket och arbeta på just dessa relationer, och allt kommer säkert att fungera!

Det finns inga universella regler för ett lyckligt förhållande. Var och en lever i sin egen värld, och var och en lever därefter, var och en har sin egen. Du måste förstå och acceptera din själsfrände som den är. För mig själv lärde jag mig en mycket bra lösning på situationen: om en tjej är nyckfull eller kastar ett raserianfall – kom, krama, kyssa henne och säg: ”Allt kommer att bli bra!”.

Tja, och viktigast av allt, du måste älska varandra oavsett vad! ”.