De bästa tecknen på att du är bra i sängen

Hur man vet om du gör allt rätt?

Ksenia Malaya

Män

Varje tjej har någonsin undrat om hon är bra i sängen. När allt kommer omkring vill jag inte bli märkt som den ”loggen”, att förbli i mitt minne som en ”het sak”.

Så, efter en annan upplösning med en man, började jag fördjupa mig i mig själv. Kanske är problemet sex? Kanske är jag inte tillräckligt bra för honom? Men hur vet du … Jag kommer inte att gå till honom med sådana frågor? Och jag gjorde hela forskningen, inte utan hjälp av den allsmäktige Google, min egen erfarenhet och expertutlåtande, naturligtvis. Så här är vad jag lyckades ta reda på:

1. Nyfikenhet är inte en vice

Åtminstone i det här fallet. Om du är öppen för nya och är redo att få kunskap och erfarenhet varje dag, är du samma forskare i sängen. Det viktigaste är att inte överdriva det, spela rollen som Magellan: inte alla kommer att uppskatta spänningen i studiet av hans intima funktioner.

2. Du tittar på filmer 18+

”Titta” är en kvalitet som uppskattas även i sexuella relationer. Och om du har sett vuxna filmer åtminstone flera gånger och inte kisade i förlägenhet eller avsky, betyder det att du inte är en prude. Det är inte nödvändigt att förkroppsliga det du ser i livet, men sådana filmer är användbara för allmän utveckling..

3. På ”du” med din kropp

Om en tjej dansar bra eller åtminstone vet hur man ska gå i takt med musiken, återspeglas detta direkt i hennes intima liv. Enligt amerikanska sexologer kan endast en gång säga om en flickas självförtroende och befrielse i sex, än mindre hennes förmåga att kontrollera hennes kropp. En bra sträckning i detta fall ger bara bränsle till elden..

4. Var inte blyg

Ivan Dorn hade rätt: blygghet ligger inte i våra händer, särskilt inte när det gäller sex. Flickor som fritt går nakna i lägenheten, både ensamma och i sin partners säng, är mer avslappnade i sängen. Det är ingen hemlighet för någon att, efter att ha blivit kär i sin egen kropp, sänder en person ut den här kärleken till dem omkring honom, och detta är kopplat till allas intima liv. Dessutom upplever tjejer som är bekväma att vara nakna mer sexuell tillfredsställelse..

5. Handfärd och inget bedrägeri.

Korsar du, skär grönsaker i små bitar eller spelar piano? Tja, sådana färdigheter kommer definitivt inte att passera ditt intima liv. Om du gör något bra med händerna är du redan halvvägs till framgång..

6. Ät serveras

Smakpreferenser är en av de viktigaste indikatorerna för en flickas attityd till sex. När man bjuder in en tjej på en dag till en restaurang eller ett café, misstänker män inte ens att de kan lära sig mycket om flickans beteende i sängen. Förtroende för valet av rätter antyder att följeslagaren vet vad hon vill, och förvirring vid synen av menyn betyder inte en extravaganza i sex. Om en tjej äter långsamt kommer hon att njuta av processen och njuta av varje bit, då kan du vara säker på att situationen är densamma.

7. Kyssar bra

Det är corny, men sant: hur en flicka kysser talar volymer. En passionerad natur kan avslöjas om hon använder andra delar av sin kropp när hon kysser, vilken takt hon sätter, vilket avstånd hon väljer. En kyss är ett visitkort i allas intima liv..

8. Expertutlåtande

Vill du vara bra i sängen? Fråga! Att prata om sex är inte bara möjligt utan nödvändigt. Om du vill bli unik för honom, ta reda på hans önskningar och preferenser, liksom vad han kategoriskt ogillar. Allt detta är individuellt, och vad din ex gillade kommer inte nödvändigtvis att tilltala din nya man..

Victoria Bastrykina

Psykologi av sex och relationer

Psykolog-sexolog från Center for Family and Sexual Education Secrets

Hur man vet att du är bra i sängen?

Under sex är det mycket viktigt för kvinnor att veta hur bra de är och om de i princip är bra. Ett uttömmande svar på denna fråga kan kanske bara ges av den nuvarande partnern, men denna bedömning kommer att vara extremt subjektiv. Det finns dock några allmänna tecken genom vilka en kvinna självständigt kan avgöra om hon är bra som älskarinna..

Sensualitet

Denna parameter är mycket mätbar, men den uttrycks i en kvinnas förmåga att svara på en mans smekningar och att uttrycka sina känslor under sex. För både män och kvinnor är sex mycket viktigt för att vara säker på att partnern mår bra, oavsett om han eller hon har intimitet. Om du vet hur du ska uttrycka dina känslor, dela känslor med din partner i stunder av intimitet, och ännu viktigare, låt dig själv uppleva hela spektrumet av dessa känslor, troligtvis kan du redan säga att du är bra på dessa känslor.

Lyssnar på din partner

Vi säger alltid att sex är en kommunikationshandling mellan sektioner. Förmågan att höra varandra, förstå och acceptera en älskadas behov, lära sig om hans önskningar och fantasier är praktiskt taget nyckeln till bra sex.

Lusten att lära sig nya saker

Sex är en process. Det kan inte förstås som något ändligt och statiskt. På samma sätt kan du inte acceptera uppsättningen av dina sexuella önskningar som oföränderliga. Ovillighet att prova något nytt i kön bara för att det är ovanligt är mer en bigotry. Men upptäckten av några nya metoder och den gemensamma upplevelsen av nya känslor kan komma närmare och stärka den emotionella kopplingen.

”Vi har inte medvetet raderat de fysiska uppgifterna, eftersom sex inte är gymnastik eller en hinderbana.”.

Fysisk förmåga ensam räcker inte för att vara en god älskare eller älskarinna, annars kan hela den sexuella handlingen reduceras till mekaniska processer. Sex är en mycket mer subtil fråga, den viktigaste rollen där din kärlek till sex, lust och nöje spelar.