Anledningar till att fuska kvinnor: 4 ursäkter för svek

Många män är förvånade över vad som exakt driver en kvinna att begå äktenskapsbrott. Vi försökte förstå denna subtila fråga.

Liten eld

För det första i rangordningen av orsaker till kvinnlig otrohet är dock banalt, det vanliga sexuella missnöjet. Som regel är vi helt enkelt rädda för att säga att mannen gör något fel i sängen. Om problemet dämpas kommer det aldrig att lösas. En kvinna kan å andra sidan av misstag träffa en person som är helt annorlunda i avsaknad av en känslomässig koppling och en alltförtärande känsla och uppleva ett okänt nöje. Och konjugalens vacklande väg förändrades oåterkalleligt slagen.

Dessutom, om vi talar om den fysiologiska sidan av frågan, drivs kvinnors äktenskapsbrott av missnöje inte med sexkvaliteten, utan också med det. Det händer att vid någon tidpunkt minskar antalet sexuella kontakter i familjen på initiativet (närmare bestämt på grund av brist på initiativ) av en man. Han har huvudvärk, han är trött, han förstår bara inte varför en kvinna behöver så mycket uppmärksamhet.

Vad ska man göra? Psykologer och psykoterapeuter rekommenderar att prata. Dessutom bör saker i konversationer kallas med deras riktiga namn, utan att försöka ”mjuka upp”, annars kära damer, du skriker för att bli missförstådd eller alls obegriplig. I särskilt avancerade fall är det vettigt att kontakta en psykoterapeut som specialiserat sig på familjerelationer..

”Vi slutar, kära!”

Det andra skälet, inte mindre vanligt, är ”trots det”. Begreppet ”otrogen trots” innehåller ett ganska brett spektrum av omständigheter som driver en kvinna att etablera en älskare. Det kan vara som en önskan att bli av med psykologiskt beroende, när manens dominerande berövar hustrun i ett par varje manifestation av individualitet. ”Kinder, kyche, kirche” (”Barn, kök, kyrka”) – hur många familjebåtar har bröts om idealet, enligt välmatade tyska borgare, äktenskapsformat. När en man försöker göra en höna av en fri, individuell, extraordinär personlighet, bör han komma ihåg frasen om en nattergal som inte sjunger i en bur.

Ack, om detta är det enda formatet för äktenskap för en man, är det bättre för honom att omedelbart förbereda sig för att hornen ska se ut. En kvinna kommer att söka erkännande i andra mäns ögon, i ögonen på den som återigen kommer att ge henne möjlighet att känna sig inte bara en mamma, kock och lydig hemmafru utan en kvinna med versaler. Ibland med olika män inser en kvinna olika sidor av hennes personlighet, och antalet älskare är inte begränsat till en. Andelen skilsmässor i par där en man undertrycker kvinnans personlighet är ganska hög.

Dessutom kan en kvinna uppmanas att visa ett bra exempel. Efter att ha fått veta att deras make har en affär på sidan gör många kvinnor detsamma. För det första, ”titta, det kan jag också”, och för det andra så att det inte blir obehagligt smärtsamt, bittert och stötande. Återigen ökar det självkänslan..