5 verkliga skäl till varför korrespondens med en man bleknar

”Vad händer om han någonsin dyker upp?”, Eller ”Vad händer om något hände honom?”, ”Vad gjorde jag fel, eftersom han tystade så plötsligt?”.

Förhållandet mellan en man och en kvinna har sina egna regler och mönster. Tyvärr försvinner ibland relationer av helt oförklarliga skäl. Och en del kvinnor kastar sig länge in i känslomässigt beroende upplevelser och upprätthåller hopp, ”vad händer om han dyker upp någon gång,” eller ”plötsligt hände något med honom?”, Eller ”vad gjorde jag fel, han tystade så plötsligt”? ”.

Detta händer nästan alla kvinnor, förr eller senare. Skönheter, smarta tjejer och tjejer som helt enkelt är magiska i alla avseenden står inför sådana oförklarliga berättelser i alla avseenden.. cialis bästa pris

Det är dags att öppna ögonen för de verkliga psykologiska orsakerna genom vilka mannen slutade att skicka SMS till dig.

Anna Sukhova

1. Mannen har tappat intresset för dig

Ja, det händer. Det betyder att någon annan verkade vara ett mer intressant objekt, eller så är han helt enkelt inte redo för ett förhållande med dig. Han blev bara uttråkad. Och han tystade och ville inte förklara någonting.

2. Han är trött på att ständigt spela med ett mål

Han skrev ”God morgon!” Hundra gånger. och ”God natt!”, och du fortsätter att sitta i bakhåll och väntar på hans initiativ. Han var trött på det. Det ser ut som att han behöver detta förhållande mer än du, och mannen blir bara tyst. En dag. Oåterkalleligt.

3. Han är gift eller i ett stabilt förhållande

Och medan han fick tillfälle pratade han med dig om hur ”vi kommer att namnge våra barn”, och sedan återvände hans fru och barn från semestern och den söta korrespondensen slutar. Ingen ytterligare förklaring.

4. Han var förolämpad, arg, kom i en pose och tar dig upp

Hans tystnad ”skriker” samtidigt om allt detta. Denna typ av blekning av korrespondens är möjlig om du kommunicerar länge och är i ett verkligt förhållande, och inte bara i SMS-korrespondens.

5. När du är i ett intimt förhållande

Ni är ett par, mannen förlorar denna aktivitet i korrespondensen. Han behöver inte romantiska SMS-meddelanden om du ser dig hemma på kvällen. Kvinnor är ofta förolämpade och upprörda över att hans uppmärksamhet har förändrats. I själva verket är detta naturligt. En man kan inte vara i godisbukettperioden hela tiden.

Enkla regler för vad man ska göra om han har blivit tyst och du inte hittar en plats för dig själv, dör av kärlek och spänning.

1. Bestäm vilken typ av relationsformat du har (SMS-romantik? Möten eller seriöst förhållande).

2. Beroende på vilket format du har:

SMS-roman – du kan ställa en fråga efter tre till fyra dagars tystnad. Hur mår du? Och om hans händer inte togs bort och han var ”bara upptagen”, kan du inte längre svara: intresset för dig är förlorat. Och ditt avstånd – avstånd kan få honom att märka din frånvaro.

Engångsmöten – här är du fri att göra vad du vill. Det enklaste sättet är att ställa frågan: vad hände? Och att fråga detta inte från övertalningspositionen, utan från en kvinnas position som inte slösar bort tid på de män som tillåter sig att arbeta illa med dig. Om en man verkligen gick för långt kommer han att ta det som en ärlig konversation och känna hans rimliga betydelse i dina ögon..

Seriöst förhållande – här kan du och borde tinker. Ställ direkta frågor. Få svar, dra gemensamma slutsatser, hitta en kompromiss och lämna sedan svar på frågor, tänk. Inte överträffar honom med sina enda provocerande slutsatser.

3. Det är viktigt att alla förtydligande frågor, spännande SMS och direkta frågor kan ställas en gång. Alla upprepade handlingar uppfattas som din otukt och överdriven uppmärksamhet mot mannen..

4. En idealisk kvinna i en mans ögon är den som är kär i sig själv, åtnjuter livet, i harmoni med världen omkring dem, för sådana kvinnor kretsar han kring dem. Och ofta märker sådana kvinnor inte ens manliga svar på SMS och blekning av korrespondens. De är för upptagna med sig själva …