20 skäl till varför han tappade intresset för dig

En praktiserande psykolog berättade om skälen till att en man kyler för dig.

Alla män är dåliga skådespelare. Och inget Stanislavsky-system hjälper till att spela en passionerad älskare. En hit från 90-talet i gruppen ”Zhuki” kommer omedelbart att tänka på. ”Och allt verkar vara detsamma som alltid: alla samma koppar och skedar, samma vatten i kranen, samma stol utan ben och kanariefågeln kvitterar ungefär samma på morgonen, bara kärleken har ett batteri i vår by”.

Var kan du hitta en laddning för dina sinnen? Eller har kärleken en tidsgräns? ”När slutade han att betrakta dig som den mest attraktiva kvinnan i världen?” – vanligtvis förblir denna fråga obesvarad.

Marina Yakuba

Familjerelationer

Branden slocknar inte omedelbart. Allt tar tid. Förvänta dig inte vältaliga bekännelser från män. De är väldigt rädda för att ordna upp saker. Anledningen till upplösningen är beteende. Kanske någon annan ingrep i din fackförening. Det kan vara en annan kvinna, barn, mamma, flickvän etc. Alla förändringar i livet ger också nya tester för kärlek. ”Låt mig älskas för vem jag är” är en mycket felaktig åsikt. Efter äktenskapet måste du arbeta med dig själv. Det är sant att det är viktigt att inte överdriva det här..

Varför en man kan bli kall mot dig:

1. Du blev moster

Ett typiskt exempel är hjältinnan från Nonna Mordyukova från Gaidais komedi ”The Diamond Arm”. Det är svårt att tro att denna huschef en gång var en attraktiv kvinna som gillades av män. Du känner att du började lära ut allt, slutade lyssna på andras råd (det verkar som att bara din åsikt är korrekt), att du förvandlas till en moster. Sluta. Sluta skvallra och leda alla.

2. Du slutade ta hand om dig själv

Män älskar vackra. Och de vackra ser alltid efter sig själva. Ta dig samman. Hur kan du intressera en man när du har gett upp dig själv? Gillar du din reflektion i spegeln? Nej? Det betyder, fram till kosmetologer och stylister för en ny bild. Återigen, ett klassiskt exempel på Askungen. Hon gick på en träff med prinsen efter att ha besökt fe-gudmor.

3. Var mer uppmärksam på flickvänner

Åh, dessa flickvänner med ett orolig privatliv. De ringer nästan varje dag, ber om råd och på helgerna måste du definitivt ge upp allt för att kunna följa en ensamstående till en nattklubb. Lämna inte din älskade man utan uppsikt. Men det är bättre att överföra kommunikationen med en vän till frukost..

4. Ständiga ursäkter

Det är omöjligt att bygga en relation med en whiner. Om du plågar din älskade med dina tomma ångrar om förlorade möjligheter kommer du snabbt att bli uttråkad. Jag gillar glada och framgångsrika människor som hela tiden blir höga från livet. Ångra aldrig någonting eller ursäkta.

5. Lite kön

En tumregel för alla tider: känslor testas i sängen. Om han inte har någon önskan att älska, är det nödvändigt att slå alarm. Förföra honom på alla möjliga sätt. Du kanske kan vara efterlyst igen.

6. Du är för nyfiken

Skådespelaren Igor Sklyar medgav i en intervju att han tappade intresset för en kvinna när han såg henne läsa sitt brev för en annan. Efter det brände han alla meddelanden tillägnad den första kärleken. Rör inte upp det förflutna. Varför vet vad som kom före dig? ”Alla personliga dagböcker och anteckningar har en funktion. De är subjektiva. I sådana fall registreras en känsla. Om några dagar kommer du att ha olika känslor, men i anteckningsboken kommer du inte att korrigera detta ”.

7. Sluta tänka

”När du blir trött på oändlig introspektion, ring mig. Låt oss dansa ”- detta citat, som av någon anledning tillskrivs Joseph Brodsky, är mycket populärt bland bloggare idag. Det finns skäl till detta. Män är trötta på kvinnor som älskar att vara smarta. Saknar lätthet. Han blev kär i dig under den bekymmerslösa tiden när du var en leende tjej som lätt kunde gå på egen bekostnad så att du kunde åka till St. Petersburg tillsammans. Och nu då? Du beräknar varje steg, budgetar noggrant, sparar och sparar till en ny bil. Du är en bra värdinna, en framgångsrik kvinna, men han är uttråkad och ointressant för dig.

8. Du är utpressare

”När ska du köpa en päls till mig? Vi kommer att sova i separata sängar tills du gör detta. ” Endast en dum kvinna kan resonera på det här sättet. Den här frasen gör dig omedelbart till en gatuförsäljare. Och så snart känslan av en förhandlingsplats blir du inte älskande, utan mekaniskt sex, vilket inte ger sant nöje. Utpressa aldrig din älskade man.

9. En kvinna dök upp

Har den andra kvinnan tecken på uppmärksamhet mot din man? Naturligtvis åtnjuter han fängelse från en sexig anställd. Och kanske på en företagsfest kommer lätt flirta att utvecklas till en kontorsromans. Det är osannolikt att denna affär på sidan kan kallas en allvarlig känsla. Kommer du ihåg hur Vasily resonerade om hans svek mot sin fru? ”Vad är ödet? Spriten började snurra, och du kommer inte ut. ” Men du måste fortfarande vara på utkik. Visa att du är bättre än din rival. Ordna en romantisk middag, gå ut med vänner i naturen. Det viktigaste är att alltid vara där. Och påminna ofta om dina kärleks ljusa stunder. Ett gemensamt lyckligt förflutet är ved som är nödvändigt för att återuppliva dina känslor för varandra..

10. Massor av sex

Se mer än sex med Natalie Portman och Ashton Kutcher i huvudrollen. Sex utan engagemang är inte något att verkligen värdesätta. Passion utan kärlek är ett säkert sätt att snabbt förlora intresset.

11. Konversationen går inte bra

Likgiltighet är det första tecknet på att han inte längre lockas till dig. När en kvinna är intressant vill du veta allt om henne. Han badade dig bara med textmeddelanden, ringer dig hela tiden. Gör testet: Har du hjärt-till-hjärtsamtal, prat om ingenting? Eller så minskas din kommunikation till lakoniska frågor och svar. I så fall är du trött på varandra. Kom ihåg: det är omöjligt att prata tillräckligt med en nära och kära person!

12. Du har blivit en gråtbarn

Hur män är rädda för kvinnors tårar! Men det värsta är kvinnlig hysteri. För det första är en tjej med fläckigt bläck inte den mest attraktiva bilden. Och för det andra, när du ser dina snyftningar, känner mannen sig skyldig. Det gör honom obekväm. Han instämmer nog helt med Vladimir Vysotsky, som trodde att ”även om du har tusen gånger rätt, vad gagnar det om din kvinna gråter?” Men ett leende är tvärtom väldigt spännande..

13. Dåliga vanor

Alkohol, cigaretter, titta på ”House-2”, evig bantning, beroende av en mobiltelefon – en överdriven hobby för någon av denna lista kan leda till ett avbrott i relationerna. Flickor vet också hur man hittar fel. De är upprörda av den utspridda älskade och datorspel, och lukten av svett, oförskämda naglar. Här behövs en kompromiss. Dröm inte om att göra om varandra. När du verkligen älskar märker du bara inte mycket. Där det finns påståenden finns det inget lyckligt liv tillsammans.

14. Föräldraskap

Män gillar inte mammas och pappas döttrar, som konsulterar sina föräldrar i allt. Detta är irriterande. Din älskade kommer lätt att tappa intresset för dig om din svärmor eller svärson stör ditt personliga liv. ”Det är ett misstag att tro att om du älskar dig ska du älska alla du värdesätter. Det händer bara inte. Om din man inte vill gratulera sin blivande svärmor till hans födelsedag, borde du inte vara arg och kränkt. ”.

15. Att leva enligt plan

Ett monotont liv enligt det banala scenariot ”arbete – hem” kan döda alla känslor. Ser du att den älskade kylningen har kommit till dig? Brådskande semester! Gemensam resa kan återuppliva kylda känslor. Välj bättre en badsemester där du kan njuta av varandra dygnet runt.

16. Du förändras inte

Titta på dig själv från sidan. 10 år bär du samma frisyr, berättar samma skämt, citerar samma författare, lagar samma rätter. Hur har han inte sprungit ifrån dig än? Var inte rädd för förändring! Bli blond, experimentera med stil (köp rippade jeans och en ljus T-shirt), hitta en hobby. Din uppgift är att förvåna. Vad menar du förlorat intresse? Han slutade lägga märke till dig. Men du tar det och påminner om dig själv.

17. Han känner sig inte macho bredvid dig.

”Alla män är män och jägare av naturen”, säger psykologen. ”Ta inte bort den här rollen från dem. Var ändå svaga och försvarslösa tjejer, som du vill skydda och skydda ”.

18. Du behöver inte längre erövras

Ni erkände varandra för er kärlek, men han hade en känsla av viss otillgänglighet. Du är pusslet som han kommer att lösa hela sitt liv. Flirt, flirt, flirt. Ibland är det värt att ge en anledning till svartsjuka. Det bör inte finnas någon lugn och likgiltighet i ett förhållande. Det är intressant att alltid vara där det finns känslor.

19. Ni har odlat varandra

Det händer: innan du gillade samma filmer och böcker hade du gemensamma planer och drömmar. Tiden älskar att göra justeringar i våra liv. En av er, trots allt, är redo att utvecklas och gå framåt, och den andra att bygga slott i luften, att fantisera, men samtidigt vara nöjd med det som är. Någon tar en risk och vill ta en kran (flyttar till en annan stad, behärskar ett nytt yrke), och någon förblir med en bröst i sina händer. Du har ett förflutet, men ingen framtid. Här är en väg ut: för att behålla kärleken måste en av er förändras.

20. Inte din man

Förlorar intresset? Kanske är det så? Varför försöka hålla någon som inte passar dig. Det fanns passion, känslor, men han insåg att du inte var hans kvinna. Och det är allt. Skruva dig inte. Släpp det bara. Då finns det en chans att du kommer att träffa någon som aldrig låter dig tvivla på hans kärlek..