10 skäl att vara glad att du är 30 och inte gift

Vår kolumnist gav sådana argument, du kan inte argumentera med det Viagra Soft Tabs!

Orsak 1. Ingen kan tåla hjärnan!

Varför kom du hem från jobbet så sent? Det finns inget att äta hemma! Vem ringer den här mannen på jobbet efter nio på kvällen??

Det är förgäves att tro att det är kvinnor som är mästare i hjärnborttagning. Män är alltid och i allt överlägsna oss, och i denna fråga är de utan tvekan också mästare på nivå 80.

Orsak nr 2. Hoppa inte över allt roligt

Be din man sitta med kollegor i baren efter jobbet? Neka högljudda fester i klubbar, för enligt dina trogna, ”kvinnor åker dit bara för en sak”? Hoppa över månatliga flickvän hangout eftersom han bad mig att vara hemma? Det gör jag inte. Dudki!

Orsak nummer 3. Du känner dig som en kvinna, inte en diskmaskin

Älskling, var är mina strumpor? Vilken tröja ska jag ha på mig idag? Hur många gånger har jag förklarat för dig hur man korrekt gör pilar på byxorna?

Oooh! Ack, komplett med din älskade man, du får också en extra uppsättning hushållssysslor.

Personligen är jag en konservativ person. Sedan barndomen har min mamma slagit in i mitt huvud att hushållning är ett rent kvinnligt ansvar. Okej. Hålla med. Att laga mat, städa och till och med ta ut papperskorgen – inga problem!

Men varför göra en kvinna till en piga? Är det verkligen svårt att lägga smutsiga strumpor i tvättmaskinen och trycka på startknappen??

”Är det så svårt för dig?”

”Ja, fan, det är svårt! Jag stryker pilarna på byxorna! Och sedan ska jag laga mat. Och sedan tvättar jag alla disken. Och du lägger dig, tittar på TV-apparaten. Eller spela spel på datorn … ”

Orsak 4. Ingen väcker dig på lördag morgon …

”Älskling, vad äter vi till frukost idag?”

Efter en hård arbetsvecka vill du djävulsk sova till lunchtid, eller bättre – till kvällen. Istället hör du: ”Älskling, stå upp och trampa långsamt till köket”, stå upp och trampa långsamt in i köket, på vägen och begrava jamberna i alla dina ansträngningar i lägenheten …

Och du kan inte säga någonting, för en gång drog han dig också kaffe i sängen. Ett par gånger. I början av bukett- och godisperioden …

Orsak nummer 5. Inget behov av att gå till sin mor …

Jaja! Låt mig berätta en stor hemlighet! Vissa kvinnor, som män, hatar föräldraskap. Speciellt på helgen. Speciellt när du växte upp på morgonen för en omelett …

Orsak 6. Du kan spendera pengar på klänningar och kosmetika!

Åtminstone hela lönen! Och ingen kommer att berätta något för dig. Och inte ens en enda tilltalande blick i din riktning.

Många av mina gifta vänner handlar hemligt från sina makar. Och de visar dem aldrig sina nya kläder. Och om mannen har lagt märke till det – de beprövade genom åren används: ”Tja, det här är gammalt … Hur? Har du inte sett? ”(Tack och lov, män kan inte reproducera en kvinnas garderob efter minne …)

Orsak 7. Om han behöver nya hjul, köper du dig fortfarande en klänning!

Även om du har ett ganska långt och seriöst förhållande, men du inte bor tillsammans, har du en separat budget. Och i äktenskapet är allt gemensamt. Särskilt pengar. Och oftare är inte prioriteten till din fördel …

Orsak # 8. Du kan träffas varje dag.

Och varje gång – med en ny vän. Och mötena blir romantiska och oförglömliga. Och lägenheten kommer att dekoreras med blommor. Och godis kommer alltid att finnas i huset. Och stoppade leksaker. Och ny parfym!

Orsak nummer 9. Du kommer alltid att ha tid för dig själv …

Vill du gå till gymmet? Gå. Vill du träffa frisören? Varsågod. Vill du gå på bio? Eller kanske sitta hela helgen med ett otvättat huvud och en sträckt tröja och titta på ”Exchange Vacation” eller ”Sex and the City”? Och äta upp en låda choklad åt gången? Ja till hälsan!

Orsak # 10. Varje dag kommer att fyllas med spännande förväntningar …

Andas in bröstet med rött läppstift, lukta hösten, andas in bröstet och tänk.

Och dansa i tunnelbanan till romantisk musik i hörlurar och blinka till en vacker kille som låter dig gå in i en övergångsställe och flirta med kollegor (men bara flirta!) att medan du är ensam, men att veta att detta inte är för länge och till och med för din fördel …